Zaterdag 9 april was voor de meisjes van AGV Nederhorst een zenuwslopende dag. Alle vijf groepen waren via de voorronde door naar de finale te Soest.

 

In de ochtend was het de groep '6 - 8 jaar vierkamp' die begon met een zieke Madelief. Beroerd als zij was, deed zij haar best, met haar medeploeggenootjes, op de balk, brug, vloer en sprong. Dit resulteerde in een prachtige 2e plek die werd beloond met een medaille voor de toppertjes.

Na een paar uur wachten, was in de middag de beurt aan de meisjes '12 - 15 jaar vierkamp' die dit jaar voor het eerst meededen in deze leeftijdscategorie. Dankzij Didi (onze invalster) presteerden deze meiden super. En voor Bo resulteerde dit in een mooi cadeautje. Voor haar verjaardag behaalden deze kanjers een eerste plek. Super gedaan meiden!

 

Driekamp

Ook waren er nog twee groepen '6 - 8 jaar driekamp'. Ook hier moesten wij invalsters regelen, want als een groep niet met zes meisjes mee kan doen, kan de hele groep niet aantreden. Maar gelukkig wilde Doa uit Loosdrecht Nederhorst-1 helpen en werden deze girls prachtig zevende in hun mooie nieuwe turnpakjes. Voor een aantal was het de allereerste keer, dus extra spannend Maar ze deden heel erg hun best.

Zelfs bij de tweede groep driekamp was er een invalster. Nederhorst-2 werd 13e en onze Anouk deed wat ze kon. Ondanks dat zij nog bij de kleuters gymt, deed ze het prima. Als laatste was Nederhorst-4 op de vloer. Het was zwaar voor de meiden, maar ook hier werd er hard gewerkt. Helaas geen podiumplek, maar met een 7e plaats, mogen ze best tevreden zijn. Ze stonden wel in de finale. AGV wil Ferry en Tiny weer bedanken voor hun inzet als jurylid. De turnclub gaat nu weer hard oefenen voor de individuele recreantendag in juni waar de meisjes moeten zien of ze op eigen kracht, zo goed mogelijk de oefeningen kunnen turnen. Aan alle ouders een bedankje voor jullie aanwezigheid en enthousiasme. De kinderen vinden dit toch wel heel erg leuk.

 

 

De nieuwe pakjes zijn binnen!

Je kunt ze bestellen bij Elly en Monique. De pakjes kosten 47,50 per stuk. Bijpassende wokkels zijn verkrijgbaar voor 3 euro per stuk of 5 euro per twee.

 

Afgelopen zaterdag bij de finale in Soest hebben enkele dames het nieuwe pakje al gedemonstreerd:

 

 

 

 

 

Aan de linker- en rechterkant de nieuwe pakjes, dame nummer twee draagt nog het oude pakje.